Firmahistorie

Peter Juel startede som selvstændig vognmand den 1. august 1995.
Han startede med en trækker og anskaffede sig en maskintrailer inden for et år. Som tiden er gået, har forretningsområdet udviklet sig, og i dag kører Peter Juel Transport kran- og specialtransporter i hele Danmark.
I 1996 blev første medarbejder ansat, og siden er der kommet flere ansatte og biler til. 2006 blev et rigtigt godt år for virksomheden, hvor vi nåede et aktivitetsniveau, der krævede, at vi ansatte rent administrativt personale.
I dag består Peter Juel Transport af en vognpark med 8 lastbiler og en medarbejderstab på 12.


Hvem er vi?

Hos Peter Juel Transport tager vi det tunge læs – og vi er gode til det.
Som kran- og specialtransportør kan vi flytte stort set alt. Uanset om det drejer sig om:

  • Maskiner og andet særtransport der skal flyttes med blokvogn
  • Materialer der skal hejses, præcist, langt og/eller højt
  • Containere der skal flyttes og/eller tømmes
  • Og alt det ind i mellem

Hvis du vil være sikker på, at din opgave bliver løst og udført både sikkert og professionelt, kan du kontakte os på mail@peter-juel.dk eller på tlf.: 65963477


Målsætning

Vi ser optimistisk på fremtiden, hvor vi til stadighed vil have fokus på at følge markedet og udvikle vores forretning. Vores kunder skal passes og serviceres optimalt. Vi vil konstant arbejde for at overholde gældende regler og lovgivning, hvilket vi sætter en ære i. Ligeledes er det et mål for virksomheden at være en god  og sikker arbejdsplads, hvor vi prioriterer godt arbejdsmiljø og samarbejde højt.