Al transport udføres i henhold til CMR loven |Speditionsopgaver udføres i henhold til NSAB2000 |Medlem af DI og DTL

​​

 

Firmahistorie

 

Peter Juel startede som selvstændig vognmand 1. august 1995. Han startede med en trækker og anskaffede sig en maskintrailer inden for et år. Som tiden er gået, har forretningsområdet udviklet sig, og i dag kører Peter Juel Transport kran- og specialtransporter i hele Danmark. 
I 1996 blev første medarbejder ansat, og siden er der kommet flere ansatte og biler til. 2006 blev et rigtigt godt år for virksomheden, hvor vi nåede et aktivitetsniveau der krævede at vi ansatte rent administrativt personale.
I dag består Peter Juel Transport af en vognpark med 8 lastbiler og en medarbejderstab på 10.

                                                  

 

​​​Hvem er vi?

 

Hos Peter Juel Transport tager vi det tunge læs - og vi er gode til det. Som kran- og specialtransportør kan vi flytte stort set alt. Uanset om det drejer sig om: 
Hvis du vil være sikker på at din opgave bliver løst og udført både sikkert og professionelt, så kan du kontakte os her...

 

Målsætning

 

Vi ser optimistisk på fremtiden, hvor vi til stadighed vil have fokus på at følge markedet og udvikle vores forretning. Vores kunder skal passes og serviceres optimalt.
Vil vil konstant arbejde for at overholde gældende regler og lovgivning - hvilket vi sætter en ære i.
Ligeledes er det et mål for virksomheden, at det skal være en god og sikker arbejdsplads, hvor vi sætter samarbejde i højsæde.


 

 

Peter Juel Transport ApS, Bellingevej 35, 5250 Odense SV  ♦  Tlf: 65 96 34 77  ♦  Mail: mail@peter-juel.dk

Forside   ♦   Om os   ♦   Vi tilbyder   ♦   Galleri   ♦   Kontakt

Vi tager det tunge læs…